Onderwijsexpertise

onderwijsexpertise-nlDe website www.onderwijsexpertise.nl biedt een overzicht van de leden van EDventure (met het Keurmerk Onderwijsadvies), hun experts en hun brede aanbod voor ouders, scholen en (lokale) overheden. Via de landelijke database kunnen scholen snel en gemakkelijk zoeken in het complete aanbod van alle bij EDventure aangesloten onderwijsadviesbureaus. Van leerlingzorg, training en coaching tot adviezen, seminars en congressen.
EDventure wil met Onderwijsexpertise.nl de vindbaarheid van professionele onderwijsondersteuning verbeteren.

 

Onderwijsexpertise.nl is een portal die scholen en schoolbesturen naast een landelijke database van onderwijsadviesaanbod een overzicht biedt van geschikte onderwijsadviseurs. Een toegankelijke zoekmachine leidt bezoekers via heldere selectiecriteria naar de gewenste actuele informatie. Docenten en schoolleiders overzien hierdoor in een oogopslag het aanbod op thema’s zoals passend onderwijs of educatief partnerschap. Binnen de site kan worden doorgeklikt naar profielen van adviseurs en organisaties waardoor er een verbinding ontstaat tussen onderwijsadviesbureaus, experts en aanbod.

 

Onderwijsexpertise en Onderwijsdatabank in gezamenlijke app

De zojuist verschenen gratis app biedt snel overzicht in het uitgebreid en actueel aanbod van Onderwijsadviesbureaus, toont een landelijk netwerk van beschikbare experts en biedt toegang tot de zoekmachine van de EDventure Onderwijsdatabank.